Trygghetsrådet

Birkastans trygghetsråd startades av Vasastans närpolischef Lasse Lehman för ca 2 år sedan. Sedan dess sitter en grupp människor med i rådet med anknytning till Birkastan. Det är boende, företagare och representanter från polis och Filadelfiakyrkan. Trygghetsrådet verkar för att få en tryggare och mer trivsam stadsdel. Rådet är idag indelat i ett antal grupper:

*Nätverksgruppen - jobbar för att få med fler i vårt boendenätverk och skickar ut information som är till stor nytta för både boende och verksamma i området via mail. Vill du gå med i nätverket? Maila till [email protected].

*Marknadsföringsgruppen - jobbar med att tillföra trivsamma aktiviteter i området, som t.ex. Birkastans dag. Det är också vi som driver den här bloggen.

*Hundgruppen - försöker bl.a. få ökad förståelse och kommunikation mellan hundägare och hundrädda. Vasastan är hundrikt och ämnet är många gånger laddat. 

*Ungdomsgruppen - har än så länge inte riktigt kommit igång men med nya medlemmen Erik kommer detta att ändras inom snar framtid. Tanken är att även våra unga ska få göra sina röster hörda.
 
Under den här fliken kommer du kunna följa Trygghetsrådets arbete. Vill du angagera dig, gå med i någon grupp eller bara har åsikter, kan du maila till [email protected].


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0